Quantra zoekt trainees

2020-11-24

Start je carrière in de Management Consultancy met een traineeship bij Quantra.

Ben je net klaar met studeren of heeft je eerste werkervaring je nog niet gebracht wat je zoekt? Ben jij een ambitieuze starter? Herken jij dat er nog veel te doen is om Informatie en Communicatie Technologie succesvol toe te (laten) passen in organisaties? Vind jij het gaaf jouw kijk hierop om te zetten in actie én zie jij jezelf werken bij een bescheiden maar ambitieuze organisatie waarin lef en out-of-the-box denken een must zijn? Dan zou jij degene kunnen zijn die wij zoeken!?

Wie zijn wij? Quantra is een Management Consultancy Organisatie, opgericht en gevestigd in het mooie Zeist in 2006. Informatie en Communicatie Technologie (ICT) stelt organisaties steeds meer voor complexe vraagstukken, waarbij het lastig blijkt, en blijft, om innovatie, verandering óf operatie op dit domein succesvol te laten zijn. Wíj helpen organisaties om dit blijvend beter in te richten en toe te passen in zeer brede zin en op vele onderdelen van het domein. Wij werken of werkten voor een uiteenlopende serie interessante opdrachtgevers. Nieuwsgierig welke dit zijn? Raadpleeg hiervoor onze website quantra.nl.

Onze organisatie is ‘plat’ met een zeer divers team aan mensen, waarbij we geloven in het ‘eigen kweek’ concept en het prikkelen van ervaren (ambitieuze ondernemende) mensen door jonge slimme eigenwijze starters.

Wie zoeken wij? Wij zijn ervan overtuigd dat Management Consultancy zal veranderen in de tijd, waarbij thuis of op afstand kunnen beschikken over ‘onze kennis en kunde’ een belangrijke sleutel zal zijn. Dit betekent dat wij gaan investeren in het expliciet uitbouwen van onze verzamelde kennis in proposities die we intern en extern zullen gaan inzetten. Kennismanagement 3.1, klaar voor de toekomst.

Wij zoeken twéé slimme, ambitieuze, eigenwijze, zelfstandige, léuke mensen die dit met ons komen doen. Je hebt een WO opleiding met succes (bijna) afgerond. Wélke is minder belangrijk dan je persoonlijkheid en drive.

Wij bieden diverse mogelijkheden om jouw talent verder te ontwikkelen. Denk daarbij aan competenties die je helpen om planmatig resultaten te bereiken, overtuigend te communiceren en problemen op te lossen. Vaardigheden die je op doet of verder ontwikkelt bij Quantra.

Wat ga je doen? Samen met een mede-trainee werk je aan het hierboven genoemde Kennismanagement 3.1. Dat doe je onder nauwe begeleiding van een van onze (senior) consultants. Zelfstandigheid is hierin erg belangrijk want zij combineren dit met drukke opdrachten voor klanten.

Je zult jouw analytische en academische vaardigheden nodig hebben om de verzamelde relevante documenten uit onze bibliotheek zelfstandig te verwerken en onderdeel te laten zijn van onze propositie in ontwikkeling. Daarnaast word je ook actief betrokken bij de afstemming met potentiële klanten en ontwikkeling van dienstverlening tot commerciële & marketing concepten. Op diverse manieren zorgen wij voor voldoende afstemming, waarbij ook onze backoffice een rol zal spelen.

Op deze manier krijg je de gelegenheid volop actief te leren en tegelijkertijd bij te dragen aan de uitbouw van onze organisatie. Afhankelijk van je persoonlijke ambitie bieden we jou de mogelijkheid om na een maand of 6 ook (geheel of gedeeltelijk) ingezet te worden als consultant bij klantopdrachten.

Wat neem je mee? Je zit vol ambitie en wilt jezelf ontwikkelen. Daarnaast beschik je over analytisch en conceptueel denkvermogen, ben je resultaatgericht, sociaal vaardig, nieuwsgierig, positief kritisch én heb je een hands-on mentaliteit welke past binnen onze bedrijfscultuur.

Verder beschik je over een (bijna) afgeronde WO opleiding, is een interesse in de toepassing van ICT welkom maar een achtergrond geen must en beschik je over een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

Wat bieden wij? Een ambitieuze en innovatieve werkomgeving waar jij het maximale uit je persoonlijke ontwikkeling gaat halen. Daarnaast krijg je bij ons een marktconform salaris, bonusregeling, auto, ruimte voor jouw opleidings- en trainingswensen én uitzicht op een langdurige, leerzame en leuke toekomst bij Quantra!

Vragen? Neem via onze backoffice contact op met Ellen van Oostrum, verantwoordelijk voor Recruitment, via office@quantra.nl.

Interesse? Stuur jouw cv en onderbouwing naar office@quantra.nl, en volg ons eventueel via LinkedIn.

Quantra promo