Nieuws

Exec(ut) Summer Edition 2021

2021-02-13

De datum van exec(ut) is bekend! Op 7 juni 2021 organiseren we de eerste editie van de exec(ut) Summer Edition. Dat is de exec(ut) die je kent, maar net in een ander (coronaproof) jasje. Met inspirerende sprekers, onderwerpen aan alle kanten van het IT-spectrum, en aansluitend gezelligheid. exec(ut) Summer Edition is de IT-conferentie voor studenten die verder kijken dan de collegebanken. We gaan jullie...
Voorpagina afbeelding van nieuws artikel: Exec(ut) Summer Edition 2021

Quantra zoekt trainees

2020-11-24

Start je carrière in de Management Consultancy met een traineeship bij Quantra.

Ben je net klaar met studeren of heeft je eerste werkervaring je nog niet gebracht wat je zoekt? Ben jij een ambitieuze starter? Herken jij dat er nog veel te doen is om Informatie en Communicatie Technologie succesvol toe te (laten) passen in organisaties? Vind jij het gaaf jouw kijk hierop om te zetten in actie én...

Voorpagina afbeelding van nieuws artikel: Quantra zoekt trainees

Sticky is gesloten

2020-11-04

Naar aanleiding van de nieuwe maatregelen moeten we helaas onze deuren sluiten voor de komende twee weken. We gaan natuurlijk online gewoon lekker door en we hopen jullie snel weer te zien!

De activiteiten zullen ook in de tweede periode te vinden zijn op onze Discord. Ook kan je nog steeds toffe prijzen winnen door deel te nemen aan activiteiten en opdrachten rondom de toiletrollo actie.

Voorpagina afbeelding van nieuws artikel: Sticky is gesloten

Bestuurswissel

2020-09-25

Met gepaste trots presenteren wij het 15de bestuur van studievereniging Sticky! Het bestuur op is 17 september 2020 gewisseld en geinstalleerd als volgende:

  • Merijn Stiekema - Voorzitter
  • Julian Verouden - Secretaris
  • Siem van den Tweel - Penningmeester
  • Ruben Baggen - Commissaris Intern
  • Jorden Bakker - Commissaris Extern
  • Joris de Jong - Commissaris Onderwijs

Bestuur 15, o.d.z. "Altijd...

Voorpagina afbeelding van nieuws artikel: Bestuurswissel

Welkom terug!

2020-09-06

De vakantie zit er op en de (online) colleges zijn weer begonnen. Dit geeft ons bij Sticky weer de kans om jullie te verwelkomen. Er zijn echter nog wel restricties in plaats om iedereen veilig te houden. Om zoveel mensen als mogelijk te verwelkomen is de kamer opnieuw ingericht. Hierdoor is er ruimte gecreeerd voor mensen om te zitten en kort aanwezig te zijn voor het halen van eten en drinken.

Op...

Voorpagina afbeelding van nieuws artikel: Welkom terug!

Borrels

Vanwege de huidige omstandigheden rondom het COVID-19 virus zijn er op het moment geen borrels.

Volgende activiteit

Activiteiten aan het laden...

Meer activiteiten