Solid Professionals

Geef jouw carrièrestart een boost

Ben jij klaar om een impact te maken binnen de financiële sector? Bij ons krijg je de kans om precies dat te doen. Met ons een tot tweejarig traineeship ontwikkel en specialiseer jij je razendsnel, zodat je een expert wordt in data of IT. Dit doe je bij een grote bank, verzekeringsmaatschappij of pensioenfonds. Maar ook een corporate startup of fintech behoren tot de mogelijkheden. Denk aan ING, Tikkie en Nationale Nederlanden.

What’s in it for you?

Trainingen en certificaten

Met ons programma ontwikkel jij je op het gebied van leiderschap, netwerken en vitaliteit. Ook krijg je een jaarlijks opleidingsbudget van €2.000,- om te werken aan vaardigheden die voor jou belangrijk zijn zoals Java, Python, R en SGL.

Persoonlijke aandacht

Gedurende je traineeship word je begeleid door je eigen talentmanager. Samen ga je ontdekken wat je kwaliteiten zijn en hoe je deze het best kunt inzetten, maar ook waar je nog in kunt groeien en hoe je omgaat met valkuilen.

Netwerk

Je doet het niet alleen. Je maakt deel uit van een hechte groep young professionals die je bij zowel inhoudelijke kennissessies als bij social events ziet. Vaak worden er sterke banden opgebouwd.

Werken in finance

Finance is in de afgelopen jaren steeds meer een datagedreven vakgebied geworden. Enerzijds door de technologische ontwikkelingen, daarnaast is sinds de financiële crisis van 2008 de wet- en regelgeving voor banken strenger en dominanter geworden. Hierdoor is het aanleveren van data, op de juiste manier, nog belangrijker is geworden.

Traineeship Data

Ben je een kei in data-analyse? Volg ons traineeship data en maak impact als data-analist, data steward, data-scientist óf data engineer.

Traineeship IT

Doe jij niets liever dan programmeren? Met ons traineeship IT draai je volledig mee op de IT-afdeling. Word dé specialist in jouw rol als data engineer, frontend developer, backend developer of full stack developer.

Over Solid Professionals

Al meer dan 15 jaar helpen wij starters bij hun eerste stap in hun carrière. Inmiddels hebben we een sterk netwerk opgebouwd bij toonaangevende organisaties in de financiële sector. Met bijna 100 medewerkers, op ons kantoor aan de Maliebaan in Utrecht, zijn we hier dagelijks mee bezig!

Benieuwd naar alle mogelijkheden? Bekijk de traineeships en ontdek welke het best bij jou past.