Netcompany

Netcompany is opgericht in 2000 en heeft haar hoofdkantoor in de Deense hoofdstad, Kopenhagen. Sinds de oprichting zijn we uitgegroeid tot een toonaangeven internationaal bedrijf met ongeveer 8000 werknemers in ruim tien landen.

Netcompany is een specialist in IT-diensten en levert bedrijfskritische IT-oplossinen die de digitale transformatie van klanten versnellen door middel van digitale platforms, kernsystemen en infrastructurele diensten. We leveren end-to-end IT-diensten, van ontwikkeling tot beheer, onderhoud en hosting aan een divers klantenbestand, waaronder grote en middelgrote Noord-Europese bedrijven uit verschillende sectoren in het private en publieke domein. Door de jaren heen zijn we trouwe gebleven aan onze kernwaarden, zonder compromissen die afbreuk doen aan de kwaliteiten waarop ons bedrijf is gebouwd. We zijn toegewijd aan het succes van onze klanten. Een consistente trackrecord van het leveren van hoogwaardige IT-oplossingen binnen de afgesprokmen tijd en volgens het overeengekomen budget onderstreept dit. Daarnaast zijn we toegeijd aan de ontwikkeling van onze medewerkers, zodat ze hun potentieel optimaal kunnen realiseren. Deze combinatie maakt ons sterk.

Bij Netcompany combineren we professioneel vakmanschap met snelheid en flexibiliteit. Onze uitgebreide zakelijke vaardigheden, werkwijzen en technologische inzichten garanderen oplossingen die technisch betrouwbaar zijn, verankerd in de organisatie, en die de gewenste economische resultaten opleveren.

We geloven in hechte samenwerking met onze klanten, om te zorgen dat de kwaliteit en het fundament zo goed mogelijk worden gewaarborgd. We zeggen vaak dat we samenwerken ‘met’ onze klanten, in plaats van te werken ‘voor’ onze klanten. Daarom werken we vaak op locatie bij onze klanten. Onze professionele, flexibele en verantwoordelijke werknemers werken bij Netcompany omdat zij telkens weer topresultaten leveren en plezierig zijn om mee samen te werken. Wil je meer weten? Kijk dan vooral op de website voor alle mogelijkheden!