Harvest

Het high potential programma voor de tech leiders van morgen.

Wij zijn Harvest: het tech traineeship van topklasse, dat speciaal is ontwikkeld om high potentials in data en software een raketstart geven. Wij leiden namelijk geen gewone software- of data specialisten op; bij ons vind je de technische leiders van morgen. Nieuwsgierig of je in aanmerking komt? Doe de Quickscan op onze website.


Bij Harvest bieden we een traineeship van topklasse. Speciaal ontwikkeld om high potentials in data en software een raketstart geven. Wij leiden namelijk geen gewone software- of data specialisten op; bij ons vind je de technische leiders van morgen.

Natuurlijk vinden wij diepgaande kennis van technologie essentieel. Maar het is niet voldoende: wij coachen je ook heel sterk op de ontwikkeling van je persoonlijke skills. Tijdens ons traineeship ga je daarom meteen aan de slag in een zeer uitdagende functie in het bedrijfsleven. Daarbij kun je vertrouwen op de begeleiding van onze coaches en kwalitatieve masterclasses door de tech top van Nederland. Bovendien bouw je tegelijkertijd een onbetaalbaar netwerk met andere high potentials op.

Dat is de reden dat onze alumni zich ontpoppen tot echte high potentials. Zij hebben het in zich om een compleet data- of development team naar een volgend niveau te brengen – zowel als teamlid of als teamleider.

Nieuwsgierig of je in aanmerking komt voor ons programma? Doe de Quickscan op onze website.