fizor.

Evolutie Het doel is altijd om uiterst effectief te zijn in een zo simpel mogelijk jasje. Dat is niet bepaald de reputatie van software programmeren. Dat is log, stug en duur. De wereld heeft low code en no code platformen keihard nodig. Het geeft mensen met minder IT kennis de mogelijkheid om snel en flexibel systemen in te richten. Software die mensenlevens makkelijker en effectiever maakt. Waardoor we onze tijd en aandacht kunnen richten op innovatie. De grondstof voor evolutie.

Gedurfde Pioniers Als snelst groeiende IT scale-up in Nederland omarmen we onze positie en creëren we zelf kansen bij grote merken. We trappen deuren open en komen overal guns blazing binnen. Zelfverzekerd presenteren we wat we kunnen, wat vaak te mooi klinkt om waar te zijn. Om het vervolgens keer op keer waar te maken en klanten stomverbaasd te zien kijken en daar zijn we trots op!

Alleen de beste We werken nauw samen met onze partners Thinkwise, Betty Blocks, WEM, Novulo en Usoft. Top of the foodchain tech ontwikkelaars die volgens de Forrester en Gartner curves precies de spijker op de kop slaan. Low code en no code is de toekomst. Dat wordt wereldwijd gezien, waardoor we inmiddels ook een klantportfolio hebben om je boven je bed te hangen.

Teamgedreven Succes Het klinkt misschien wat corny, maar we zijn echte teamspelers. We helpen elkaar en vragen om hulp. En hoewel onze interesses extreem variëren hebben we op carrière gebied allemaal hetzelfde doel: groei als mens; groei professioneel; trackrecord vergroten; en natuurlijk klanten bedienen met dat waar wij bijzonder goed in zijn. Sommige mensen hangen graag op de bank, wij worden blij van succesvolle projecten.

Alles of niets We gaan all-in om het speelveld te domineren. Dit doen we met een bepaalde bravoure. Een scherp randje. Dat karakter wordt gecreëerd door het team. We zoeken dus mensen die graag de grens opzoeken en er het liefst altijd net een beetje overheen gaan. We zijn hier om de oude manieren te ontwrichten en zoveel mogelijk bedrijven te helpen aan snelle, effectieve en betaalbare low-code en no-code oplossingen. De IT van morgen, vandaag.