Booking.com

Booking.com, opgericht in Amsterdam in 1996, is uitgegroeid van kleine Nederlandse startup tot een van 's werelds grootste e-commercebedrijven voor reizen. Het is de missie van Booking.com, onderdeel van Booking Holdings Inc. (NASDAQ: BKNG), om het voor iedereen makkelijker te maken om de wereld te beleven.

Booking.com investeert in technologie die de frictie uit het reizen haalt, en verbindt zo miljoenen reizigers met memorabele ervaringen, transportopties en ongelooflijke accommodaties - van huizen tot hotels en nog veel meer. Als een van 's werelds grootste marktplaatsen voor reizen voor zowel gevestigde merknamen als kleinere ondernemers geeft Booking.com accommodaties over de hele wereld toegang tot een wereldwijd publiek om hun bedrijf te laten groeien.

Booking.com is beschikbaar in 43 talen en biedt in totaal meer dan 28 miljoen listings van accommodaties, waaronder meer dan 6,6 miljoen listings van huizen, appartementen en andere unieke verblijven. Waar je ook naartoe wilt en wat je ook wilt doen, Booking.com maakt het makkelijk en biedt 24/7 klantenservice.