Maak deel uit van de exec(ut) commissie 2024 of organiseer de BPM Student Day 2023!

2023-04-04

Wil je je cv een boost geven?

(1) We zijn ontzettend trots op exec(ut) 2023 en hoewel het pas net voorbij is, zijn we al op zoek naar een nieuwe commissie om de volgende editie te organiseren. Wil jij deel uitmaken van de organisatie van exec(ut) volgend jaar? Laat het ons weten door dit Google formulier in te vullen.

Wil je meer weten over exec(ut)? Bekijk dan hun Instagram of YouTube-kanaal, waar binnenkort de aftermovie zal worden gepubliceerd en waar je video's van eerdere edities kunt vinden.

(2) Ben je geïnteresseerd in BPM? Wil je deelnemen aan iets dat meer ontspannen is dan exec(ut) en met minder voorbereidingstijd? Help dan bij de organisatie van de BPM Studentendag 2023!

In september vindt de BPM-conferentie plaats in Utrecht! BPM 2023 is de 21e conferentie in een reeks die het meest prestigieuze forum biedt voor onderzoekers en praktijkmensen op het gebied van Business Process Management. Op vrijdag 15 september organiseren we in samenwerking met Duitse studenten een Studentendag, die bestaat uit presentaties van keynote speakers, een lunch, workshops en een afsluitend diner.

Wil je meer informatie? Vraag het aan een van de bestuursleden!