Commissies

Adviesraad

Deze groep mensen vormen het orgaan dat advies verstrekt aan het bestuur. De commissie bestaat uit 6 oud-bestuursleden en oudere-jaars stickyleden.

AirCo

De AirCo is een van onze jonste commissie en is hard opweg om een naam voorzichzelf te maken. Deze groep mensen is verantwoordelijk voor het organiseren van twee reizen per jaar naar leuke bestemming voor een leuk bedrag. In tegenstelling tot de studiereis zijn deze reizen niet gefocust op onderwijs maar meer op plezier en ontspanning en de reizen duren ook korter dan de studiereis.

ALW-Commissie

Om aan het einde van het jaar alle actieve leden de kans te geven om even stoom af te blazen, is jaren geleden de ALW commissie in het leven geroepen. Deze commissie organiseert elk jaar een weekendje weg naar een rustige plek (meestal Drenthe). ALW staat voor Actieve Leden Weekend.

AttaC

Als algemene activiteitencommissie is het de bedoeling het hele jaar door diverse activiteiten te organiseren. Voorbeelden zijn: lasergamen, dagje naar een attractiepark of een bierproeverij.

BaCo

BaCo is een afkorting voor Borrel activiteiten Commissie. Deze commissie organiseert (zo als de naam doet vermoeden) borrels. Dit zijn daarentegen niet zo maar borrels. Sticky organiseert elke week een gratis borrel maar zeven maal per jaar organiseert de BaCo een grote gave borrel met themadrankjes en leuke aankleding. Sinds eind 2018 is ook de BaCobokaal in het leven geroepen. Deze prijs wordt elke BaCo borrel uitgereikt aan de persoon die zich het beste naar het thema heeft aangekleed.

C.A.R.D.S.

Deze commissie organiseert het hele jaar door activiteiten gericht op bord en kaartspellen. Een keertje gamen maar dan op de ouderwetse manier ;)

CommIT

Deze groep mensen houdt zich binnen Sticky bezig met het ontwikkelen van nieuwe software en systemen om de dagelijkse workflow van de vereniging mogelijk te maken. Bij Sticky wordt veel nadruk gelegd op in-house ontwikkeling en open-source en deze commissie maakt dit mogelijk.

DGDARC

De DGDARC heeft als doel om voor gametechnologie studenten leuke, leerzame en interessante game-gerelateerde activiteiten op te zetten. Ze doen dit door dingen te organiseren zoals gamejams en andere game-development georienteerde activiteiten.

Diescommissie

De diescommissie heeft 1 doel en 1 doel alleen; het organiseren van de Diesweek. Dit is de week waarin de vereniging zijn verjaardag viert en deze week valt meestal in de laatste week van april of de eerste week van mei. Deze hele week staat in het teken van feest en elke dag meerdere leuke activiteiten om te vieren dat we weer een jaartje ouder zijn.

Eerstejaarscommissie

Om zoveel mogelijk eerste jaars studenten een kans te krijgen om actief te worden bij Sticky, heeft de vereniging drie eerstejaarscommissies. Deze commissie bestaan uit zes eerste jaars studenten en een bestuurslid. De commissies organiseren voor eerste jaars, door eerste jaars.

exec(ut)

Exec(ut) is de naam van de conferentie die elk jaar georganiseerd wordt door de gelijknamige commissie. Deze conferentie heeft elk jaar weer vele interessante sprekers en onderwerpen en het is zeker een bezoekje waard.

Filmcommissie

De Filmcommissie is de commissie verantwoordelijk voor het organiseren van leuke film avonden. Om de paar weken vertonen we op een groot scherm leuke films, geselecteerd rond een thema. De commissie verzorgt ook de drankjes en de popcorn.

G.A.M.E.S.

De G.A.M.E.S. (voorheen bekend als de LAN) verzorgd de wel zo populaire LAN's. Deze activiteiten draaien om het samen spelen van games met een centraal thema. Bier en pizza zijn nooit ver weg!

Introductiecommissie

Deze frisse mensen zijn de harde werkers die hun zomervakantie opofferen om elk jaar weer een spetterende introductie neer te zetten. De eerste twee weken van elk jaar staan voor de eerste jaars altijd in het teken van introductie en deze mensen zorgen ervoor dat er voldoende te doen en te zien is zodat je je studie in Utrecht goed kan beginnen.

IT Crowd

Deze commissie heeft de verantwoordelijkheid over het onderhoud van alle systemen en programma's die de vereniging nodig heeft voor haar dagelijkse taken. In tegenstelling tot de CommIT houden zij zich meer bezig met de deployment en onderhoud van de systemen.

KasCom

De kasCom is de commissie die het werk van de penningmeester controleert en hem adviseert. Deze mensen zorgen er samen met de penningmeester voor dat de financiën tip-top in orde zijn.

KoCo

De KoCo is de commissie die ervoor zorgt dat je na hun activiteiten niet hongerig naar huis gaat. Hun activiteiten bestaan uit alles dat met eten te maken heeft. Dit kan een sushi workshop zijn of een pubquiz met diner erbij.

LHC

De afkorting LHC staat voor Linkse Hobby Club en deze mensen houden zich bezig met culturele activiteiten zoals het bezoeken van musicals of musea.

LIT

De LIT is in 2018 in het leven geroepen na een wens van een aantal leden om een liftwedstrijd te organiseren. Het idee van deze activiteit sloeg aan en in Oktober 2018 werd de eerste liftwedstrijd georganiseerd. Hierij moesten de deelnemers naar twee steden liften en het team dat als eerste arriveerde, won de activiteit.

Mastercommissie

De Mastercommissie is de commissie die Masters een eigen plekje in de vereniging geeft. Zij organiseren activiteiten voor en door masters.

N.O.V.A

De N.O.V.A commissie bestaat uit een groep dappere mensen die net als de introductiecommissie een deel van hun zomervakantie aan de kant zetten om ervoor te zorgen dat in september de activiteiten meteeen weer aanvangen. Terwijl in september de meeste commissies nog bezig zijn met opzetten, zorgt de N.O.V.A ervoor dat het jaar goed van start gaat met woestgave activiteiten.

Sportcommissie

Wie zegt dat IT'ers niet sporten!? De Sportcommissie doet er alles aan om dit stereotype bestrijden met sportieve en leuke activiteiten. Zij zorgen ervoor dat jij je studentenkilo's nog een beetje kan tegenwerken.

VrijMiCo

De gloednieuwe VrijMiCo heeft als grootste doel om de saaie, lege vrijdagen op te vullen met gezellig en leuke activiteiten. Het gaat waarschijnlijk wel een treintje later worden op vrijdag als je met deze mensen feest want de VrijMiCo zorgt dat je goed je weekend in gaat.

Wintersport commissie

Traditie getrouw gaat Sticky elke jaar op wintersport met haar leden. De wintersportcommissie is het hele jaar druk in het touw om de beste locatie met de beste pistes en beste après-ski te zoeken in de alpen. Met de wintersportcommissie heb je gegarandeerd een top week!

WIT

De WIT is de enige echte vrouwencommissie van Sticky. Met z'n allen organiseren ze echte vrouwen activiteiten (ook voor mannen) zoals tapas eten en chick flicks kijken.