Commissies

Adviesraad

Deze groep mensen vormen het orgaan dat gevraagd en ongevraagd advies verstrekt aan het bestuur. De raad bestaat uit 6 of 7 oud-bestuursleden en oudere-jaars stickyleden.

AirCo

De AirCo is één van onze jongste commissies en is hard op weg om een naam voor zichzelf te maken. Deze groep mensen is verantwoordelijk voor het organiseren van drie reizen per jaar naar leuke bestemming voor een leuk bedrag. Eén van deze reizen is de liftwedstrijd. In tegenstelling tot de studiereis zijn deze reizen niet gefocust op onderwijs maar op plezier en ontspanning. De reizen duren dan ook korter dan de studiereis.

ALW-Commissie

Om aan het einde van het jaar alle actieve leden de kans te geven om even stoom af te blazen, is jaren geleden de ALW commissie in het leven geroepen. Deze commissie organiseert elk jaar een weekendje weg naar een rustige plek (meestal Drenthe). ALW staat voor Actieve Leden Weekend.

AttaC

De algemene activiteitencommissie organiseert het hele jaar door diverse activiteiten die niet binnen een andere commissie vallen. Voorbeelden zijn: lasergamen, een dagje naar een attractiepark of een bierproeverij.

BaCo

BaCo is een afkorting voor Borrel Activiteiten Commissie. Deze commissie organiseert (zo als de naam doet vermoeden) borrels. Dit zijn daarentegen niet zo maar borrels. Sticky organiseert wekelijks een gratis borrel maar zeven maal per jaar organiseert de BaCo een woestgave borrel met themadrankjes en leuke aankleding. In 2018 is ook de BaCoBokaal in het leven geroepen. Deze prijs wordt elke BaCo borrel uitgereikt aan de persoon die zich het beste naar het thema heeft aangekleed.

C.A.R.D.S.

Deze commissie organiseert het hele jaar door activiteiten gericht op bord en kaartspellen. Een keertje gamen maar dan op de ouderwetse manier ;)

CommIT

De Commissie IT houdt zich binnen Sticky bezig met het ontwikkelen van nieuwe software en systemen om de dagelijkse workflow van de vereniging mogelijk te maken. Bij Sticky wordt veel nadruk gelegd op in-house ontwikkeling en open-source en deze commissie maakt dit mogelijk.

DGDARC

De DGDARC als doel om voor gametechnologie studenten leuke, leerzame en interessante game-gerelateerde activiteiten op te zetten. Ze doen dit door dingen te organiseren zoals gamejams en andere game-development georienteerde activiteiten.

Diescommissie

De diescommissie organiseert de Diesweek. Dit is de week waarin de vereniging haar verjaardag viert. Deze week valt meestal in de laatste week van april of de eerste week van mei. Deze hele week staat in het teken van feest en er zijn elke dag meerdere leuke activiteiten om te vieren dat we weer een jaartje ouder zijn.

Eerstejaarscommissie

Om zoveel mogelijk eerste jaars studenten een kans te krijgen om actief te worden bij Sticky, heeft de vereniging drie eerstejaarscommissies. Deze commissies bestaan uit zes eerste jaars studenten en een bestuurslid. De commissies organiseren activiteiten eerstejaars, door eerstejaars.

Externraad

De externraad staat de commissaris extern bij met advies. De externraad bestaat veelal uit oud-commissaris-externs die ervaring hebben met bedrijven waar we mee samenwerken.

Filmcommissie

De Filmcommissie is de commissie verantwoordelijk voor het organiseren van leuke filmavonden. Om de paar weken vertonen we op een groot scherm leuke films, geselecteerd rond een thema. De commissie verzorgt ook de drankjes en de popcorn.

G.A.M.E.S.

De G.A.M.E.S. (voorheen bekend als de LAN) verzorgd de wel zo populaire LAN's. Deze activiteiten draaien om het samen spelen van games met een centraal thema. Bier en pizza zijn nooit ver weg!

HACC

De Hackathon And Coding Competitions organiseert hackathons voor Sticky leden. Daarnaast faciliteert de commissie gezamelijk afreizen naar externe hackathons, om daar mee te strijden en de eer van Sticky te verdedigen.

Introductiecommissie

Deze frisse mensen zijn de harde werkers die hun zomervakantie opofferen om elk jaar weer een spetterende introductie neer te zetten. De eerste twee weken van het collegejaar staan altijd in het teken van introductie. Deze mensen zorgen ervoor dat je je studie in Utrecht goed kan beginnen.

IT Crowd

Deze commissie heeft de verantwoordelijkheid over het onderhoud van alle systemen en programma's die de vereniging nodig heeft voor haar dagelijkse taken. In tegenstelling tot de CommIT houden zij zich meer bezig met de deployment en onderhoud van de systemen.

KasCom

De kascommissie controleert het werk van de penningmeester controleert. Deze mensen zorgen er samen met de penningmeester voor dat de financiën tip-top in orde zijn.

KoCo

De KookCommissie verzorgt allerlei activiteiten waarbij eten centraal staat. Dit kan een sushi workshop zijn of een pubquiz met diner erbij.

LHC

De afkorting LHC staat voor Linkse Hobby Club en deze mensen organiseren culturele activiteiten zoals het bezoeken van musicals of musea.

Mastercommissie

De Mastercommissie geeft masterstudenten een eigen plekje in de vereniging geeft. Ze organiseren activiteiten voor en door masters.

N.O.V.A

De Nazomerse Overbruggingsperiode van Verenigings Activiteiten bestaat uit een groep dappere mensen die net als de introductiecommissie een deel van hun zomervakantie aan de kant zetten. Terwijl in september de meeste commissies nog bezig zijn met opzetten, zet de N.O.V.A dan al activiteiten neer. Hierdoor gaan we het jaar goed van start met woestgave activiteiten.

Sportcommissie

Wie zegt dat IT'ers niet sporten!? De Sportcommissie doet er alles aan om dit stereotype bestrijden met sportieve en leuke activiteiten. Zij zorgen ervoor dat jij je studentenkilo's nog een beetje kan tegenwerken.

Studieriescommissie

Zoals de naam al doet vermoeden organiseert deze commissie de jaarlijkse studiereis. Deze reis, die meer dan een week duurt en naar een verre bestemming gaat, bestaat niet alleen uit een gezellige maar ook uit een educatieve component, zoals lezingen bij bedrijven en bezoekjes aan universiteiten.

Propagandawiel

Deze commissie verzorgt posters en banners voor bestuursactiteiten, zoals lezingen en themamaanden.

VrijMiCo

De gloednieuwe VrijMiCo heeft als grootste doel om de saaie, lege vrijdagen op te vullen met gezellig en leuke activiteiten. Het gaat waarschijnlijk wel een treintje later worden op vrijdag want als de VrijMiCo iets organiseert ga je sowieso feestend je weekend in.

Wintersport commissie

Traditie getrouw gaat Sticky elke jaar op wintersport met haar leden. De wintersportcommissie is het hele jaar druk in het touw om de beste locatie, de beste pistes en de beste après-ski te zoeken in de alpen. Met de wintersportcommissie heb je gegarandeerd een woestgave week!

WIT

De Women in IT is de enige echte vrouwencommissie van Sticky. Met z'n allen organiseren ze echte vrouwen activiteiten (ook voor mannen) zoals tapas eten en chick flicks kijken.