IT Consultancy Traineeship

Ebicuslogo

Een traineeship met uitzicht

Ebicus richt inmiddels al 15 jaar haar dienstverlening volledig op het implementeren, beheren en onderhouden van Customer Experience oplossingen. Met een hechte club van zo’n 60 professionals bieden wij onze services aan grote internationale bedrijven. Jou bieden wij de mogelijkheid ook onderdeel te worden van de alsmaar groter groeiende club Ebici met bijvoorbeeld ons IT-Traineeship op maat, (afstudeer)stage of een bijbaan. Bij Ebicus liggen de uitdagingen voor het grijpen!

Wat ga je doen?

Ons IT-consultancy Traineeship kan voor jou een eerste of een volgende stap in je carrière zijn. In ons traineeshipprogramma op maat wordt je klaargestoomd voor een consultancy-rol IT professional. Op basis van jouw ambities kunnen we kijken wat wij jou kunnen bieden.

Tijdens het traineeship doorloop je de Ebicus masterclass welke bestaat uit een groot aantal opleidingen, trainingen en ervaringsopdrachten. Het programma duurt gemiddeld een jaar en in dit jaar volg je interne en externe trainingen zowel klassikaal als via self-guided trainingen. Tegelijkertijd word je ingezet op verschillende deelprojecten waarbij je in korte tijd in een gecontroleerde omgeving werkervaring kunt opbouwen. Vanaf dag één krijg je een personal coach toegewezen die toezicht houdt op jouw ontwikkeling!

Wij zoeken..

• Enthousiaste afgestudeerden met een diploma op zak in een IT gerelateerde studie die er klaar voor zijn om in het professionele werkveld aan de slag te gaan.
  • Initiatiefrijke en proactieve kandidaten met goede communicatieve vaardigheden en een goede beheersing van zowel de Nederlandse en Engelse taal.
  • Collega’s met een wil om zichzelf voortdurend te ontwikkelen, een hands-on mentaliteit en een passie voor IT.

Herken jij jezelf hierin?

En ben je op zoek naar een traineeshipprogramma met uitzicht bij een hechte club professionals? Dan zit je bij ons in de Suikersilo’s goed!

Kom gauw eens praten!

Neem contact op met Marjolijn de Jongh, voeg haar toe op LinkedIn of bel naar +31 (0)20 48 68 146 en plan een vrijblijvend kennismakingsgesprek in om te beoordelen of je ambities aansluiten bij wat wij te bieden hebben.