Huren.nl

Ambitie-plus

Wij zijn een jong en snel groeiend bedrijf. Het is onze missie om de huurmarkt transparant en inzichtelijk te maken, zodat de huurder makkelijk en snel de juiste verhuurder kan vinden. We hebben megagrote ambities. Die ook over de landsgrenzen heen gaan. In onze stoutste dromen huurt uiteindelijk de hele wereld via ons!

Claim to fame

Wij helpen huurders met het vinden van de juiste verhuurder. Alles is te huur: van aggregaat tot zeiljacht en van alutent tot bestelbus. Daarbij komt dat veel verschillende verhuurders dit soort producten aanbieden tegen verschillende voorwaarden. Vergelijken kan dus besparen.

Help meebouwen!

Heb je zin om mee te bouwen? En aan de basis te staan van verdere groei en nieuwe initiatieven? Dat betekent hard werken. En ook het vieren van successen: met een stevig potje tafelvoetbal of een andere toffe activiteit. Aan onze klanten leveren we kwaliteit en voegen we altijd waarde toe. Door bijvoorbeeld onze online vindbaarheid te vergroten of het optimaliseren van onze verhuurwebsite, zodat we op die manier het rendement van onze klanten kunnen vergroten. Wij zijn eerlijk en transparant. Binnen het team, maar ook onze klanten mogen dat van ons verwachten.

Wat bieden wij jou?

Een jonge, snelgroeiende organisatie met een open en transparante werksfeer, tevreden klanten en goede toekomstperspectieven. Je krijgt alle mogelijkheden en vrijheid om te bouwen aan onze website en vorm te geven aan ons IT team. Je kunt een grote stempel drukken op het succes en de groei van Huren.nl. Kunnen wij bijvoorbeeld met de gave technologie ‘Artificial intelligence’ vraag en aanbod in de verhuurmarkt op elkaar aansluiten? Ga jij die uitdaging aan? Uiteraard bieden we je een marktconform vast salaris. Kom een keer koffie drinken om kennis te maken. Klik hier voor meer informatie over ons bedrijf en onze openstaande vacatures. Of neem contact op met Daniel Sloof (06-17838416).