Bijbaan / Stage

Ben jij op zoek naar een flexibele bijbaan naast je studie of een leerzame stageplaats? Neem dan gerust contact met ons op en vertel ons jouw wensen en ambities!

De functie

De invulling van de functie is natuurlijk afhankelijk van jouw wensen, ambities, beschikbaarheid en de mogelijkheden die wij op dat moment voor je hebben. We denken in ieder geval graag met je mee over de mogelijkheden!
Het is voor ons belangrijk dat je op dit moment bezig bent met een hbo of wo studie in bèta richting (bij voorkeur Informatica) en daarnaast ook affiniteit hebt met de wereld van internet-technologie. Goede beheersing van zowel de Nederlandse als de Engelse taal is een vereiste om in aanmerking te komen voor een bijbaan of stageplaats bij GX Software.

Wat GX Software jou te bieden heeft:

  • Een leerzame stageplaats of bijbaan, zoveel mogelijk afgestemd op jouw wensen, ambities en beschikbaarheid.
  • Een eventuele toekomstige carrière in een open en informele omgeving met veel vrijheid en uitdaging.
  • Toffe weekendjes weg, borrels, personeelsuitjes, sportactiviteiten en gezellige collega’s waarmee je dit kunt delen.
  • Een mooie, inspirerende werkplek in ons gerestylede pand in Nijmegen met gameroom, pingpong tafel, dartbord, flipperkast de mogelijk om fietsend te vergaderen en staand te werken.
  • Kortom: een uitdagende bijbaan of stage in een gezellige en ambitieuze organisatie met toonaangevende klanten en toffe collega’s.

Klinkt dit goed?

Zie jij het helemaal zitten om bij GX aan de slag te gaan? Vul dan het formulier in of mail je CV en sollicitatiebrief naar hrm@gxsoftware.com.

We horen graag van je!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.