Software Engineer

Wat bieden we?

Een mooie uitdagende baan als C# .NET ontwikkelaar voor het ontwikkelen van nieuwe applicaties die draaien op robotsystemen over de hele wereld. Onze systemen zijn grensverleggend en ongeëvenaard op het grensvlek van robotica, machine vision, data management en voedselveilig-ontwerp. Binnen ons kleine team wordt iedereen betrokken in de ontwikkeling van nieuwe systemen en zijn de lijntjes met andere disciplines erg kort.

We zijn een platte organisatie en zoeken dan ook iemand die zelfstandig kan werken, een team-speler is en graag initiatief toont. Iemand die punctueel en nauwkeurig kan werken en graag de verantwoordelijkheid neemt voor zijn/haar werk. Om constant te blijven innoveren bieden we de ruime mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen zodat we als team altijd het beste resultaat kunnen genereren.

We zijn gehuisvest nabij de TU Delft en hebben ons kantoor naast de Schie. Hier wordt hard werken afgewisseld met veel gelach, gezelligheid en veel leuke activiteiten gedurende het jaar. Zo zijn we afgelopen jaar wezen ijskarten, skydiven en hebben we de WipeOut baan gelopen! Heb je zin eens langs te komen om meer van ons bedrijf te zien of wil je gezellig een keer mee lunchen, neem dan contact met ons op!

Functieomschrijving

In je rol als C# .NET ontwikkelaar ben je samen met een team verantwoordelijk voor het ontwerpen en implementeren van verschillende software applicaties die draaien op high-tech robot systemen over de hele wereld! Je gaat helpen met de ontwikkeling van een dynamisch database management systeem waar grote hoeveelheden productdata verwerkt gaat worden. Je werkt hiernaast ook aan de software op nieuwe en bestaande robot/PLC/Vision systemen.

Functie-eisen

  • Je hebt een HBO of WO diploma.
  • Je bent ervaren met C# ontwikkeling (ASP.NET is een pre)
  • Je bent ervaren met het ontwikkelen en beheren van databases.
  • Je bent analytisch zeer sterk.
  • Je bent bekend met OOP en het software ontwikkeltraject van concept tot eindversie.
  • Je bent in staat efficiënt te werken, zowel zelfstandig als in een team.
  • Machine Vision/PLC/elektronica kennis in een pre.
  • Je komt uit de omgeving midden Nederland, het liefst in de buurt van Delft.

We bieden je hiervoor een marktconform salaris met uitstekende leermogelijkheden!

Meer weten?

Neem dan contact op met Evert van Galen (e.vgalen@ftnon.com)