Consultant IT – Technology Advisory

Geloof jij dat IT de Business verder kan brengen? Bij KPMG helpen we organisaties om hun ambities op dit gebied neer te zetten en te vertalen naar succesvolle projecten. KPMG IT Advisory ondersteunt grote (inter)nationale en kleinere organisaties en instellingen met een breed scala aan adviesdiensten op het gebied van ICT. Onze ruim driehonderd medewerkers bieden ondersteuning op strategisch, tactisch en operationeel niveau om het gebruik van informatie en IT te optimaliseren en de effectiviteit ervan verder te verhogen. Voor de unit Technology Advisory in Amstelveen zoeken we junior consultants die onze dienstverlening op het gebied van Agile Design & Development, Software kwaliteit, eXtreme Digitalisation en IT Stability & Performance verder kunnen uitbouwen.

KPMG-Logo

Belangrijke activiteiten binnen Technology Advisory zijn:

  • Ontwikkeling van concepten, met aandacht voor business, IT architectuur, betrokkenheid van gebruikers en visualisatie van eisen en wensen (user centered design);
  • Advies over en realisatie van ontwerpen, prototypes, softwarearchitecturen;
  • Realisatie en implementatie van softwareoplossingen;
  • Advisering over kwaliteit van software en begeleiding van testtrajecten;
  • Advisering over inrichting van softwareontwikkelingtrajecten en projectmanagement.
  • Je werkt voor klanten die de kwaliteit van hun software- en infrastructuur projecten en –producten, al dan niet uitbesteed, willen verbeteren. Je werkt voor diverse klanten in vrijwel alle marktsegmenten, met een focus op het overheidssegment en de financiële dienstverlening. Ondanks de diversiteit is er één aspect dat al onze klanten bind: ze verwachten hoogstaande dienstverlening.

Samen met je collega’s vorm je de top van dit marktsegment. We beheersen daarbij het gehele ontwikkeltraject, van architectuur, ontwerp, bouw, test, implementatie, onderhoud en beheer. IT Advisory wil daadwerkelijk tastbare verbeteringen voor haar klanten realiseren, waarbij innovatie een belangrijke rol speelt.

Meer informatie
Meer informatie en mogelijkheid tot solliciteren op https://vacatures.kpmg.nl/vacatures/details/consultant-it-technology-advisory/