Capgemini Traineeship Junior Java Developer

Traineeship Junior Java Developer
Bekijk de vacature op de site van Capgemini

Samenvatting
Als Junior Java Developer volg je eerst een maand lang een Masterclass waarin je JAVA Certified Associate wordt, een internationaal erkende certificering. Daarna bouw je in de praktijk bij opdrachtgevers van Capgemini, specifiek bij Banken en Verzekeraars, je ervaring uit door te werken in complexe en innovatieve projecten. Je doorloopt in het eerste half jaar een vast programma van verschillende opleidingen om je verder te professionaliseren en certificeren als internationaal erkend IT Professional in bijvoorbeeld Front-End, MENDIX, PEGA of TIBCO.

Voor opdrachtgevers binnen de financiële sector ben je als Junior Java Developer betrokken bij complexe, vooruitstrevende IT projecten waarin we gebruik maken van de laatste software development technologieën. Je wilt het beste resultaat voor klanten behalen en je wilt jezelf inhoudelijk en persoonlijk verder ontwikkelen binnen dit boeiende vakgebied. Hierbij zal het ontwikkelen van websites en klantportalen de kern van je werk zijn.
Ook ben je als Junior Java Developer bezig met het verbeteren van je soft skills, onder andere op het vlak van samenwerken met de klant en binnen het team (bijv. in Scrum teams), en het uitbreiden van je netwerk van consultants zoals jij en mensen met andere expertises.

Interesse?
Bekijk de vacature op de site van Capgemini