Junior agile test engineer

Gepost op 25 januari 2018 in categorie Geen categorie

Software makes the world go ‘round’

Maar goede software komt niet zomaar uit de lucht vallen. Het maken van écht goede software is een vak, en écht goede software wordt gemaakt door teams van professionals die vanuit verschillende achtergronden hun vakmanschap inbrengen.

Wij zijn Bartosz, grensverleggend specialist in testen en testmanagement. Elke dag brengen we mensen, bedrijven en softwaresystemen verder. Vanuit een onbegrensde drive, kennis van het vak en een voorliefde voor het toevoegen van waarde. Voor ons is ICT-dienstverlening een ambacht. Mensenwerk in het digitale tijdperk.

Wij zijn per direct op zoek naar junior agile test engineers om deel te nemen aan onze ‘Test engineer Traineeship’

Onze consultants nemen teams en organisaties mee op een reis naar een voorspelbaar ontwikkelproces dat software oplevert waar onze klanten écht wat aan hebben. We geloven dat deze reis alleen volbracht kan worden door teams die een bewuste keuze maken voor kwaliteit. Als Bartoszian ben je het kwaliteits-geweten van het team en daarmee binnen jouw team de reisleider op weg naar een Quality Infected Team.

Een team of organisatie meenemen op zo’n reis is niet eenvoudig. We trainen dan ook hard om steeds beter te worden. Op onze reizen hebben we geleerd dat een Quality Infected Team drie doorslaggevende eigenschappen heeft. Dit zijn dan ook gelijk de kenmerken die we zoeken in nieuwe collega’s.

Een Bartoszian is communicatief sterk, sociaal vaardig en een echte teamspeler.
Als test engineer ben je de verbindende factor in een software ontwikkelteam. Je borgt dat iedereen hetzelfde doel voor ogen heeft en dat dit het juiste doel is. Dat in en om jouw team iedereen elkaar echt begrijpt en elkaar scherp houdt, want alleen dan is ware kwaliteit binnen handbereik.

Een Bartoszian is technisch onderlegd en je kan met andere technische teamleden samenwerken in de zoektocht naar de snelst mogelijke feedback op werkende software.
Trage feedback is een killer voor het succes van jouw team, dat besef jij je als test engineer maar al te goed. Als je met warp speed door de ruimte reist, wil je meteen weten wanneer je van je koers afwijkt zodat je snel kunt reageren. Op basis van jouw input komen de testen tot stand die vaststellen dat jullie software nog steeds doet wat hij moet doen. Zo heeft jouw team continu inzicht in de kwaliteit van de software die jullie maken. In de wetenschap dat dit goed zit, kan het team echt snelheid maken.

De Bartoszian is analytisch, creatief, nieuwsgierig; een echte onderzoeker.
Op reis naar een nieuwe bestemming gebeuren er steeds onverwachte dingen, dat is iets dat we zeker weten. Door steeds op zoek te zijn naar nieuwe onbekendheden in software, maak je het product steeds beter. Je favoriete vraag begint steevast met “Wat nou als…”

Stap je in?

Wij zijn op zoek naar collega’s. Ben jij communicatief sterk, sociaal vaardig, een echte teamspeler, technisch onderlegd, analytisch, creatief, nieuwsgierig en gedreven om steeds te onderzoeken? En heb je een afgeronde HBO of WO opleiding met een significante IT component? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Reiservaring niet vereist!

Ben je net afgestudeerd en op zoek naar een uitdagende baan? Wij hebben plek voor trainees.

Wat ga je doen en leren?

Het Traineeship duurt een jaar en bestaat uit een mix van trainen én werken bij onze klanten op uitdagende projecten. Vanaf dag één verdien je een goed salaris, heb je een vast dienstverband en ben je onderdeel van het team.

Aan het eind van je traineeship heb je:

  • gecertificeerde kennis van testmethoden;
  • gecertificeerde kennis van agile werken;
  • kennis en ervaring met testautomatisering;
  • uitstekende communicatieve en sociale vaardigheden;
  • het geleerde toegepast bij een of meer klanten van Bartosz;
  • zelf het initiatief kunnen nemen voor je eigen ontwikkeling;

en ben je:

  • uitgedaagd om een actieve bijdrage leveren aan het vakgebied;
  • in staat de code die je team oplevert te begrijpen;
  • onderdeel van de beste en meest professionele testers van Nederland.

Interesse?
Dan gaan we graag met jou in gesprek. Neem contact op met Vincent Verhelst (06-22298438).
Denk jij dat je een toekomstige Bartoszian bent? Stuur dan jouw CV en motivatiebrief naar info@bartosz.nl. Het beste verbeteren, begint vandaag!