Afstudeerstage

Bartosz biedt een interessante werkplek aan talentvolle studenten die op zoek zijn naar een afstudeeropdracht. Ben jij communicatief sterk, sociaal vaardig, gedreven, technisch onderlegd, analytisch, creatief, nieuwsgierig en heb jij een onderzoekend karakter? En zit je momenteel in jouw laatste jaar van een HBO of WO opleiding met een significant IT component? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wij zijn op zoek naar enthousiaste ICT studenten die hun afstudeeropdracht willen doen bij het meest innovatieve testbedrijf van Nederland

Wie is Bartosz

Wij zijn Bartosz, grensverleggend specialist in software testen. Elke dag brengen we mensen, bedrijven en softwaresystemen verder. Vanuit een onbegrensde drive, kennis van het vak en een voorliefde voor het toevoegen van waarde. Voor ons is ICT-dienstverlening een ambacht. Mensenwerk in het digitale tijdperk. We werken vanuit ons kantoor in Veenendaal voor de top 250 van Nederlandse bedrijven in onder andere finance, overheid en industrie. Voor hen zetten onze toegewijde testconsultants nèt dat stapje extra. Het zijn stuk voor stuk analytisch onderlegde ICT-professionals die communicatief sterk zijn en agility in hun DNA hebben. Testers die high impact applicaties en systemen analyseren, risico’s blootleggen en barrières wegnemen met maar één doel: een bijdrage leveren aan de dienstverlening van onze klanten.

Onze mensen vormen de drijvende kracht achter Bartosz. We lopen daarom voorop in trainen en opleiden, kennen een horizontale organisatiestructuur en hechten veel waarde aan een inspirerende interne cultuur vanuit de ‘work hard, play hard’ mentaliteit. We zijn een jong, snelgroeiend bedrijf en vieren samen successen. Zo viert Bartosz jaarlijks haar verjaardag met alle medewerkers tijdens een weekend weg naar een leuke stad. Ook organiseren we ieder jaar een familieweekend voor medewerkers én hun partners en kinderen. We vieren uitgebreid Sinterklaasz en Kerszt, organiseren een Nieuwjaarszfeest, gezellige teamuitjes en doen mee aan de Run for Kika. De bedrijfscultuur van Bartosz is een familiecultuur. Met grote betrokkenheid, loyaliteit en een vriendelijke werkomgeving.

Wat ga je doen en leren?

De duur van de afstudeerstage hangt af van jouw onderwijsinstelling en de inhoud bepalen we samen. Op ons kantoor in Veenendaal hebben we een werkplek voor je en voor je onderzoek kunnen we je in contact brengen met onze klanten. Je krijgt een goede stagevergoeding inclusief reiskostenvergoeding. Doe zelf een voorstel voor een goede afstudeeropdracht, of kies een van de onderstaande onderwerpen om uit te diepen:

• Testen in productie
• De psychologie van een tester
• Hoe kun je een Artificial Intelligence programma testen
• Hoe kun je Artificial intelligence inzetten om software te testen.
• Gamification in testing

Ben jij een toekomstige Bartoszian?

Onze consultants nemen teams en organisaties mee op een reis naar een voorspelbaar ontwikkelproces dat software oplevert waar onze klanten écht wat aan hebben. We geloven dat deze reis alleen volbracht kan worden door teams die een bewuste keuze maken voor kwaliteit. Als Bartoszian ben je het kwaliteits-geweten van het team en daarmee binnen jouw team de reisleider op weg naar een Quality Infected Team.

Een team of organisatie meenemen op zo’n reis is niet eenvoudig. We trainen dan ook hard om steeds beter te worden. Op onze reizen hebben we geleerd dat een Quality Infected Team drie doorslaggevende eigenschappen heeft. Dit zijn dan ook gelijk de kenmerken die we zoeken in nieuwe collega’s.

Een Bartoszian is communicatief sterk, sociaal vaardig en een echte teamspeler.
Als test engineer ben je de verbindende factor in een software ontwikkelteam. Je borgt dat iedereen hetzelfde doel voor ogen heeft en dat dit het juiste doel is. Dat in en om jouw team iedereen elkaar echt begrijpt en elkaar scherp houdt, want alleen dan is ware kwaliteit binnen handbereik.

Een Bartoszian is technisch onderlegd en kan met andere technische teamleden samenwerken in de zoektocht naar de snelst mogelijke feedback op werkende software.
Trage feedback is een killer voor het succes van jouw team, dat besef jij je als test engineer maar al te goed. Als je met warp speed door de ruimte reist, wil je meteen weten wanneer je van je koers afwijkt zodat je snel kunt reageren. Op basis van jouw input komen de testen tot stand die vaststellen dat jullie software nog steeds doet wat hij moet doen. Zo heeft jouw team continu inzicht in de kwaliteit van de software die jullie maken. In de wetenschap dat dit goed zit, kan het team echt snelheid maken.

De Bartoszian is analytisch, creatief, nieuwsgierig; een echte onderzoeker.
Op reis naar een nieuwe bestemming gebeuren er steeds onverwachte dingen, dat is iets dat we zeker weten. Door steeds op zoek te zijn naar nieuwe onbekendheden in software, maak je het product steeds beter. Je favoriete vraag begint steevast met “Wat nou als…”

Pas je bij ons?

Durf jij uit je comfortzone te komen? Dan ben je bij Bartosz aan het juiste adres. Bartosz is er voor mensen die willen bouwen aan een gaaf bedrijf om trots op te zijn. Wij geloven daarom in de kracht van persoonlijke ontwikkeling, eigenaarschap, betrokkenheid en saamhorigheid. Ben jij open, initiatiefrijk, eerlijk en hecht je waarde aan eigen verantwoordelijkheid, respect en vertrouwen? Dan gaan we graag met jou in gesprek.