AFAS Software

Kom jij werken bij AFAS?!

Kom bij de club! Meer dan 400 collega’s werken mee aan het succes van AFAS Software en we hebben de komende jaren veel nieuwe collega’s nodig om het groeiend aantal klanten optimaal te kunnen bedienen.

Wij zijn een Nederlands familiebedrijf uit Leusden. Enthousiasme, volledige transparantie en een positieve bedrijfscultuur; daar staan we voor. Daarmee bereiken we dat we uitstekende software maken en hebben we als doel om onze 10.000 klanten, met meer dan 1,2 miljoen gebruikers, échte fans van AFAS te maken.

Zoek jij werkplezier, uitdaging, doorgroeimogelijkheden en een goed salaris? Dan ben je bij AFAS op de juiste plek. En dat zeggen we niet alleen zelf, maar volgens Computable zijn we zelfs één van de 10 meest geliefde ICT-werkgevers van Nederland!!

Over AFAS Software

AFAS Software is een Nederlands familiebedrijf. Een beetje gek, een tikkeltje eigenwijs, maar vooral vol passie als het gaat om klanten en het inspireren van ondernemers. We ontwikkelen innovatieve softwareproducten voor zowel de zakelijke als de consumentenmarkt en nemen daarbij graag onze maatschappelijke verantwoordelijkheid.

AFAS groeit!

Inmiddels werken er al meer dan 400 collega’s mee aan het succes van AFAS Software. Ook de komende jaren hebben we veel nieuwe talenten nodig om onze klanten optimaal te bedienen én te kunnen blijven investeren in het belangrijkste voor onze klanten: uitstekende software.

Bekijk meer over AFAS

WerkenbijAFAS.nl

Niet zomaar een standaard vacaturesite. Het is veel meer dan dat want het laat precies zien wie we zijn, wat we doen en het geeft een uniek inkijkje in onze bedrijfscultuur. Zo zie je meteen of je bij ons past.

Kijk op WerkenbijAFAS.nl