Logo

Het Sticky logo en varianten daarvan mogen enkel worden gebruikt ter promotie van Studievereniging Sticky en activiteiten die worden georganiseerd door Studievereniging Sticky.

Alle varianten van het logo zijn beschikbaar op public.svsticky.nl/logos

Logo

Het volledige logo wordt gebruikt in officiële documenten zoals facturen, beleidsdocumenten en notulen van algemene ledenvergaderingen. De zwarte en witte versie van het logo worden gebruikt daar waar het contrast van de achtergrond het niet toelaat de gekleurde versie te gebruiken.

LogoKleur Download (SVG) Download (PNG)

Logo compact

De compacte versie van het logo wordt gebruikt op posters, digitale uitingen en promotiemateriaal.

LogoCompactKleur Download (SVG) Download (PNG)

Hoofd

Het hoofd wordt alleen gebruikt daar waar gebrek aan ruimte niet toelaat om de compacte versie van het logo te gebruiken. Daarnaast mag deze versie gebruikt worden op plekken waar het Sticky beeldmerk al bekend is, zoals binnen de ruimtes van Sticky of in commissielogo's.

HoofdKleur Download (SVG) Download (PNG)