Corona

Studievereniging Sticky volgt de richtlijnen van het RIVM en de Universiteit Utrecht op en raadt al haar leden sterk aan hetzelfde te doen.

Introductie (bachelor)

Sticky werkt samen met A-Eskwadraat aan een hybride introductie met zowel digitale als fysieke evenementen. Zo kunnen we ervoor zorgen dat iedereen zijn of haar studie kan beginnen met nieuwe vrienden en kennis over de Uithof, de stad en de verenigingen. Verdere informatie hierover is te vinden op intro-cs.nl.

Introductie (master)

De masterintroductie wordt georganiseerd door de universiteit. Ook hier zal Sticky aanwezig zijn om te vertellen over Sticky en mogelijkheden om actief te worden.

Lid worden

Misschien vraag je je af of het zin heeft om lid te worden van een vereniging in deze tijd. Lid worden doe je namelijk niet alleen voor de boekenkorting, maar vooral ook voor de gezelligheid en activiteiten. Sticky organiseert ook digitaal veel activeiten, en waar mogelijk fysieke activiteiten aanbieden. Zo kun je laagdrempelig studiegenoten leren kennen, nieuwe ervaringen opdoen en vrienden maken voor het leven. Juist in deze tijd is het uitdagend en leuk om een commissie te doen, en op die manier betrokken te zijn bij je studie. Je kunt je inschrijven tijdens de introductie, of digitaal via intro.svsticky.nl. Lid worden kost eenmalig €7,50 voor bachelorstudenten en is gratis voor masterstudenten.

Vragen

Vragen over de maatregelen die wij nemen kun je stellen aan het bestuur. Als je gewoon even met iemand wilt praten kun je hieronder klikken op 'Goed gesprek'.