Working Talent

Een IT-traineeship bij Working Talent

Jij weet dat je het in je hebt om succesvol te worden in de wereld van IT en bent nog niet uitgeleerd. Dan is een IT-traineeship van Working Talent dé way to go. In het IT-traineeship leg jij de verbinding tussen jouw studie en de arbeidsmarkt. Vanaf dag één ga jij werken met innovatieve technieken en tools, zodat jij vol vertrouwen start bij één van onze opdrachtgevers.

Welke IT-traineeships kun je bij ons volgen?

Onze IT-traineeships starten met een intensief bootcamp. In dit bootcamp richt jij je de eerste drie weken op de IT-fundamentals. Hierna ga jij je vijf weken lang specialiseren in een door jou gekozen richting die past bij jouw profiel. Denk aan: - Data - Software Development - DevOps Cloud - Business & IT (o.a. Applicatiebeheer, Low Code Development, Information Security)

Na het bootcamp? Aan de slag!

Onze opdrachtgevers zijn verspreid over heel Nederland en variëren van mkb tot de top 200-bedrijven. Samen gaan wij op zoek naar een interessante organisatie bij jou in de regio. Starten met werken kan in het begin even wennen zijn. Wij helpen je daarbij. Wij zorgen dat de interne begeleiding bij de opdrachtgever goed geregeld is. Groei en werkplezier staan bij ons centraal!