Quintor

Quintor

Quintor is in oktober 2005 opgericht. In de overtuiging dat we agile software ontwikkeling nog beter konden laten aansluiten op de business van klanten. Met hooggekwalificeerde Nederlandse professionals en de juiste technische keuzes als fundament voor succes. In relatief korte tijd groeiden we van vier naar 170 medewerkers. Verspreid over vestigingen in Groningen, Amersfoort, Den Haag en Den Bosch.

Wat we doen

Quintor ontwikkelt software die in productie gaat. Software die werkt. Onze klanten schakelen ons in omdat we aantoonbaar projectresultaat leveren, altijd. Daarnaast helpen we onze klanten met het professionaliseren van software-ontwikkeling. Dat doen we met name in complexe enterprise projecten voor top 250 organisaties. Ons geheim: werken in teams, met de allerbeste mensen.

Voor wie wij dat doen

Voor top 250 organisaties, zoals eerder genoemd! Grote toonaangevende organisaties in Nederland en zij zijn veelal actief binnen de financiële sector, de overheidssector of energie & telecom sector.

Quintor Academy

“Als je stopt met leren, kun je maar beter stoppen met leven.” Een quote van Albert Einstein die de cultuur binnen Quintor perfect typeert. Kennis opdoen, delen, toepassen en verder ontwikkelen. Voor jou is het meer dan werk. Want met nieuwe kennis leg je de basis voor alles. Het zorgt ervoor dat jijzelf, ons bedrijf en onze klanten continu blijven leren en groeien.

Als student

Afstuderen is belangrijk. Jij toont aan wat jij kunt en wat je hebt geleerd. Dat nemen we behoorlijk serieus. Samen bepalen we wat je afstudeerproject wordt, Blockchain, Machine Learing, whatever. We vragen veel van je. Het belangrijkste? We gaan er samen voor.