Quatronic

Werken bij Quatronic

Quatronic is een startup met een duidelijke missie: de allerbeste worden in het ontwikkelen van low code-applicaties en daarbij de leukste werkgever van Europa. Quatronic gelooft sterk in het potentieel van low code en denkt dat dit een cruciale rol gaat spelen in de digitale transformatie van organisaties. Daarnaast staat bij Quatronic de werknemer centraal en vinden we het belangrijk dat er voldoende ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling en een gezonde werksfeer.

En de organisatie is goed op weg om deze missie waar te maken! Quatronic werd opgericht in 2018, volledig zelf gefinancierd. Inmiddels is Quatronic uitgegroeid tot een bedrijf met twintig werknemers. De vraag naar het verbeteren van bedrijfsapplicaties blijft groeien, en Quatronic helpt graag meer organisaties hun digitale ambities vorm te geven én te realiseren. En daarom heeft Quatronic jou nodig.

“ Quatronic is een geschikte werkgever voor jou als je klanten echt verder wilt helpen met het toepassen van de nieuwste technologieën. Ook past Quatronic goed bij jou als je graag in een team werkt en ook goed zelfstandig werkt. ”

Neem ook vooral een kijk op: Quatronic