Ortec BV

Over ORTEC

Wij zijn ORTEC, een doelgerichte organisatie die bedrijven en de samenleving verandert door de kracht van data gedreven wiskundige optimalisatie. Wij maken bedrijven efficiënter, voorspelbaarder en effectiever door complexe uitdagingen om te zetten in gebruiksvriendelijke oplossingen.

De producten en diensten van ORTEC resulteren in geoptimaliseerde routering en verzending van containers, het laden van voertuigen en pallets, personeelsplanning, leveringsprognoses, planning van logistieke netwerken en magazijnbeheer. ORTEC biedt op zichzelf staande, op maat gemaakte en SAP® gecertificeerde oplossingen, ondersteund door strategische partnerschappen.

We bedienen klanten in vrijwel elke branche. En met 17 kantoren, strategisch gelegen op 4 continenten, kunnen we wereldwijd oplossingen leveren. Altijd ondersteund door een lokale vak experts.

Werken bij ORTEC

ORTEC is een ambitieuze organisatie. Sinds onze oprichting in 1981 zijn we uitgegroeid tot een bedrijf met meer dan 1000 medewerkers op locaties in Europa, de Verenigde Staten, Australië en Brazilië. De meeste van onze medewerkers zijn na hun studie bij ons komen werken. De gemiddelde ORTEC-medewerker heeft een technische master- of bachelorsdiploma, een sterk ontwikkeld analytisch denkvermogen en de drive om problemen te doorgronden en vervolgens op te lossen. De organisatiestructuur van het bedrijf is plat, met korte communicatielijnen. De sfeer is open en informeel, wat een uitstekende basis vormt voor een productieve werkomgeving.

Je bent van harte welkom voor de sociale activiteiten van onze werknemersvereniging en de vrijdagmiddagborrel met onze eigen ORTap. Verder wordt er jaarlijks een excursie voor een afdeling en/of voor heel ORTEC georganiseerd, zoals het kerstontbijt of een barbecue bij een van de oprichters thuis. En naast het (Young) Professionals Development Program organiseert Young ORTEC maandelijks activiteiten om je te helpen je talent te ontwikkelen, je kennis te vergroten en je netwerk uit te breiden.

Maak kennis met onze mensen door op deze link te klikken.

Studenten en starters

Wij zijn altijd op zoek naar ambitieuze studenten en starters die affiniteit hebben met IT, optimalisatie en logistiek. Voor studenten zijn er verschillende mogelijkheden. Als student kun je je afstudeerstage bij ORTEC doen en/of parttime werken als student-assistent. Als je interesse hebt om bij ORTEC te werken, kun je je CV, motivatie en cijferlijst sturen naar recruitment@ortec.com. Geef duidelijk aan welke periode en specialisatie je zoekt in je (afstudeer)stage of bijbaan. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Anouk de Winter of Larissa Ravenhorst (recruiters).