KPN

KPN Als marktleider in Nederland zetten we alles op alles om iedereen in Nederland te verbinden met een duurzame toekomst. We werken met passie aan toekomstbestendige netwerken en diensten. We dragen bij aan digitalisering van de zorg, komen met slimme IoT oplossingen en zijn met trots de grootste dienstverlener in Nederland op het gebied van online veiligheid.

Daarom zijn we bij KPN altijd op zoek naar nieuwe mogelijkheden om vooruit te kunnen. En als je vooruit wil, dan moet je soms een nieuw avontuur aangaan en wegen bewandelen die je nog niet eerder bewandeld hebt. Bij ons kan dat. Wij helpen je om een nieuwe stap te maken, zodat jij ook verder kan. Vooruitgaat. En verder groeit.

Bij ons kan je op veel verschillende plekken aan de slag. Laat zien waar je goed in bent en kom samenwerken met gezellige collega’s én eersteklas vakmensen. Heb jij een hart voor technologie en innovatie? Denk je graag mee over nieuwe producten voor onze klanten? En wil je meewerken aan de digitale toekomst van Nederland? Dan is een baan bij KPN echt iets voor jou.

Young talent program Jong, ambitieus en een passie voor technologie? Start dan jouw eigen carrière bij KPN. Naast je baan, volg je met ons traineeship een persoonlijk ontwikkelprogramma van 3 jaar bij de Baak. Je leert daarnaast verschillende afdelingen kennen, ontdek waar jouw talenten liggen en gaat met andere Young Talents aan de slag om jouw talenten ook in te zetten in het werkveld. Ongeacht jouw achtergrond vind je altijd een pad dat bij je past. We hebben verschillende tracks, waaronder IT, Data & Analytics, Finance en Commerce/Sales. Een team van toegewijde professionals begeleidt jou op je reis door onze organisatie en ondersteunt je bij jouw persoonlijke ontwikkeling en professionele groei. Daarbij bepaal jij je eigen koers en je eigen succes. Good to know: iedere maand van het jaar kun je bij ons starten. 

Ben je nog niet toe aan een carrière bij ons, maar wil je wel graag een (korte) stage lopen? Kijk dan verder op de vacaturepagina van KPN en zoek op ‘stages’. Solliciteren kan het hele jaar door, zolang de vacatures openstaan.