Incentro

Wat we doen

Met onze awesome digital solutions, zijn onze klanten de concurrentie altijd één stap vooruit. Oftewel: klaar om de veranderingen en uitdagingen aan te gaan in deze snelle wereld.

We zullen niet simpelweg doen wat de klant vraagt. Nee. We duiken in de organisatie, challengen de ambities, en brengen alles constant terug naar de eindgebruiker: wat vindt die er eigenlijk van? Zo dwingen we beweging af en zorgen we dat er echt een verschil gemaakt wordt. Klinkt goed? We hebben het nog niet eens gehad over onze grootste troef: onze mensen.

Onze manier van werken

Lef, vakmanschap én autonomie. Dat zijn de karaktereigenschappen van onze collega’s.

We gaan geen enkele uitdaging uit de weg. We zetten door. We gaan op zoek naar verandering. We zijn tech-savvy en challengen niet alleen je ambities maar denken ook nog eens twee stappen vooruit. Oftewel: alles wat je nodig hebt. En dat merk je wanneer je met ons samenwerkt. Als je onze klanten vraagt naar de samenwerking, dan zullen ze het zeker hebben over ons collega’s. Geen twijfel over mogelijk. Ook bij zo'n toffe club werken?

Slagvaardige Consultants

Onze mensen zijn de drijvende kracht achter vooruitgang en verandering. Geen geweldige medewerkers, geen uitzonderlijke resultaten. Dat blijkt uit onze Great Place to Work awards, die we al binnenslepen sinds 2010. Ja: een volledig decennium. Dat is iets waar we ontzettend trots op zijn. Nog een voordeel, onze medewerkers worden er blij van, maar onze klanten nog blijer.

Onze klimaatneutrale ambities

In 2025 willen we onze voetafdruk teruggebracht hebben naar nul

Wij hebben de ambitie om onze klanten duurzaam te laten groeien. Want dan heb je pas écht iets aan een transformatie én creëer je impact voor de lange termijn. Wij geloven in een wereld waarin technologie ons helpt beter te presteren, betere beslissingen te nemen en zo de wereld een betere en duurzamere plek te maken om in te leven. Dat is wat we willen voor onze klanten en ook voor onze eigen medewerkers. Het is immers de groei van onze mensen die zorgt voor de groei van onze klanten. Daarnaast willen we klimaatneutraal ondernemen. In 2025 willen we onze voetafdruk teruggebracht hebben naar nul. Niet door compensatie, maar door vermindering.

Incentro Automation

Incentro Automation is de cell binnen Incentro die zich focust op automatisering en robotisering.

Gestart als een kleine interne start-up, en nu in de fase om te schalen. Hiervoor zoeken we ambitieuze mensen die deze uitdaging aan durven te gaan. We zitten in een dynamische omgeving waarbij de technologie, uitdagingen en context continu veranderen. Wil je graag werken in een informele sfeer waar geen dag hetzelfde is? Neem dan contact met ons op!