Grant Thornton

Je bent een ambitieuze student. Je wilt deskundige worden binnen jouw vakgebied. Ruimte om te groeien is essentieel. Wij begrijpen dat. Je zoekt niet alleen een functie die je creativiteit prikkelt en je uitdaagt tot grensverleggende prestaties. Je wilt nog meer: je persoonlijke ontwikkeling continueren. Wij geven je die ruimte.

Grant Thornton

Grant Thornton in Nederland is een middelgrote accountancy- en adviesorganisatie met ongeveer 450 collega’s. Groeiend en met een eigen herkenbare positie in de markt. Wereldwijd is Grant Thornton de nummer 8 van accountancy- en advieskantoren met 50.000 collega’s verspreid over 130 landen.

IT Audit bij Grant Thornton

De IT Audit-praktijk is een groeiende praktijk met diverse specialismen. Binnen deze praktijk kun je bijvoorbeeld aan de slag als Junior Consultant Cyber Security, Junior Consultant Data Analyse en Junior IT Auditor. Binnen deze functies hou je je bijvoorbeeld bezig met het beoordelen van en adviseren over IT beheerprocessen, IT Governance, risk en compliance, informatiebeveiligingsdiensten, complexe data analyses en het toepassen van process mining. Je werkt veel samen met verschillende afdelingen (zoals Audit, Tax en Forensic Services) en hebt een gevarieerd klantenpakket.

Jouw ruimte bij Grant Thornton

Ruimte biedt kansen. Kansen om te groeien en te excelleren. Want je wilt niet alleen een baan, je wilt een carrière. Daarom hebben wij een cultuur van openheid en transparantie gecreëerd waarin al onze mensen een verschil kunnen maken. Zo zijn er verschillende mogelijkheden waar je gebruikt van kunt maken:

Traineegame

Recent afgestudeerd en gestart bij ons? Dan kun je in aanmerking komen voor de Grant Thornton traineegame. Tijdens deze game kruip je in de huid van een accountant of adviseur en voorziet een fictieve klant van advies. Een game gericht op het ontwikkelen van je vaktechnische kennis én je vaardigheden. Het doel van de Grant Thornton Traineegame is ook dat je uitgebreid kennis maakt met onze organisatie. Dat houdt in dat je een bezoek brengt aan al onze vestigingen én kennismaakt met collega’s van diverse vestigingen en uit de verschillende praktijken. Uiteindelijk breng je ook een bezoek aan ons hoofdkantoor in Londen.

Opleidingen

Ontwikkeling is belangrijk. Samen met je leidinggevende bepaal je welke opleidingen passen bij jouw ontwikkeldoelstellingen en hoe je opleidingsplan ingevuld wordt.

Multidisciplinair samenwerken

Bij ons werk je in teams. Dit beperkt zich niet tot de vestigingen, maar strekt zich uit over de verschillende diensten. Zo werken accountants, fiscalisten en consultants samen. Op de vestigingen Amsterdam en Rotterdam krijg je, al naar gelang je functie, de kans om internationaal samen te werken.

Carrière bij Grant Thornton

Tijdens je studie, in je masterfase, bieden we de mogelijkheid voor een werkstudentschap. Je kunt bij ons je scriptie schrijven en proeven aan het werk. Wanneer je bent afgestudeerd kun je solliciteren op verschillende vacatures.

Meer informatie is te vinden op www.grantthornton.nl/carriere Of neem contact op met Stephanie Kruythof via stephanie.kruythof@carrierebijGT.nl of via 088-6769575