Grabowsky

Als leidende organisatie op het gebied van Cyber Identity, versterken wij de digitale weerbaarheid en wendbaarheid van onze klanten. Onze medewerkers beschrijven werken bij Grabowsky als 'best of both worlds': een informeel, groeiend bedrijf met ongeveer 70 werknemers in Nederland en werkt met toonaangevende klanten zoals Defensie, Politie, Robeco en VGZ.

  • Wij starten in september 2023 ons Cyber Identity Talent Program in Den Haag waarbij trainees de kans krijgen om zich te kunnen ontwikkelen in een uitdagende en stimulerende omgeving onder de begeleiding van onze experts.
  • Omdat jouw ontwikkeling voorop staat ondersteunen en stimuleren wij onze medewerkers om zowel persoonlijk als professioneel te groeien.
  • Je hebt aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden, zoals een mobiliteitsplan en ontwikkeling in je salaris tijdens en na het programma. Evenals voortdurende ondersteuning door middel van geschikte trainingen, opleidingen en begeleiding om jou te laten stralen in je carrière bij Grabowsky
  • Na het succesvol afronden van het 12 maanden durende traineeprogramma, ben je als Solution Consultant of Business Consultant een waardevolle aanwinst voor Grabowsky en voor onze klanten.

“De mensen van Grabowsky waren het perfecte team voor mij om de wereld van Cyber Identity te betreden. Het team gevoel en de onderlinge samenwerking was van onschatbare waarde. Ik heb gedurende het programma veel geleerd van mijn mede- trainees."- Class of 2022