Bit Academy

Bit Academy is een tech opleiding voor jong en oud in Amsterdam. Bit Academy biedt online trainingen aan om skills te ontwikkelen op het gebied van Junior Data Engineer of Full Stack Web Developer. Bij Bit Academy focussen we op 'leren door te doen'. Het lesmateriaal dat wij aanbieden is daarom gestructureerd op een manier dat een student zich kan blijven ontwikkelen op zijn/haar eigen tempo. Want wij geloven dat je nooit bent uitgeleerd.

Community coaches spelen een grote rol in de ontwikkeling van kennis voor al onze studenten. Als Community coach, zorg je ervoor dat je deelnemers het zetje in de juiste richting geeft. Je helpt beginnende programmeurs bij het ontdekken en uitleggen van gecompliceerde vraagstukken door dit te vertalen in begrijpelijke taal. Door het geven van live coding sessies en met gebruik van Zoom zorgen we ervoor dat je altijd in contact staat met onze deelnemers. Daarnaast blijven we aan de hand van de nieuwste ontwikkelen ons lesmateriaal verbeteren en blijft dit up to date.

We zoeken dan ook een ervaren developer die wil helpen om programmeurs van de toekomst op te leiden. Samen bouwen we aan de beste tech opleiding van Nederland. Ons onderwijs is opgebouwd op 3 pilaren: leren door te doen, peer-to-peer & samen met met bedrijfsleven. De studenten zijn gemotiveerd om elke dag een beetje beter te worden en hier helpen wij ze bij. Wanneer zij klaar zijn met de Bit Academy kunnen zij vol vertrouwen hun carrière starten en/of switchen. Lijkt het je leuk om ons daar bij te helpen?