Bartosz

Wie is Bartosz?

Wij zijn Bartosz, grensverleggend specialist in software testen. Ons hoofdkantoor zit in Veenendaal, maar als testconsultant ga je aan de slag bij onze toonaangevende opdrachtgevers die door het hele land verspreid zitten. Veel van onze medewerkers wonen en werken in de regio Utrecht. Klanten van ons zijn bijvoorbeeld de Rabobank, de Nederlandse Voedsel en Warenautoriteit (NVWA), Bol.com, KLM de luchtverkeersleiding Nederland en de Belastingdienst. Bij Bartosz werken talentvolle consultants met ‘hard skills’ zoals een ICT achtergrond, HBO of WO niveau en een scherp analytisch denkvermogen. Maar ook ‘soft skills’ waaronder uitstekende sociale en communicatieve vaardigheden, passie voor het testvak en een ‘fun to work with’ karakter. Testers die high impact applicaties en systemen analyseren, risico’s blootleggen en barrières wegnemen met maar één doel: een bijdrage leveren aan de dienstverlening van onze klanten.

Work hard, play hard

Onze mensen vormen de drijvende kracht achter Bartosz. We lopen daarom voorop in trainen en opleiden, kennen een horizontale organisatiestructuur en hechten veel waarde aan een inspirerende interne cultuur vanuit de ‘work hard, play hard’ mentaliteit. We zijn een jong, snelgroeiend bedrijf en vieren samen successen. Zo viert Bartosz jaarlijks haar verjaardag met alle medewerkers tijdens een weekend weg naar een leuke stad. Afgelopen jaar zijn we met bijna al onze 130 collega’s naar New York geweest! Hoe gaaf is dat? Ook organiseren we ieder jaar een familieweekend voor medewerkers én hun partners en kinderen. We vieren uitgebreid Sinterklaasz en Kerszt, organiseren een Nieuwjaarszfeest, gezellige teamuitjes en doen mee aan de Run for Kika. Iris van Dalen, Bartoszian én oud Sticky lid, vertelt: “De bedrijfscultuur van Bartosz is een familiecultuur. Met grote betrokkenheid, loyaliteit en een vriendelijke werkomgeving.” Niet voor niets is Bartosz meerdere keren uitgeroepen door zowel Computable als het NRC als de beste (ICT) werkgever, met de meest tevreden werknemers.

Bartosz en Sticky?

Bij Bartosz zijn we altijd op zoek naar ambitieuze toppers met passie voor ICT. Jaarlijks organiseren we een Test engineer traineeship waarvoor we junior agile test engineers aannemen. Daarom een logische stap voor ons om de samenwerking op te zoeken met Sticky: de studievereniging voor informatica en informatiekunde op de Universiteit Utrecht. Wij hopen via Sticky met jou in contact te komen! We informeren je graag over het testvak via blogs in de nieuwsbrief en op facebook.

Meer weten over Bartosz? Bekijk dan onze bedrijfsfilm!