Alliander

Wij zijn Alliander, aangenaam!

Alliander is een energie-expert met ruim 100 jaar ervaring. Dagelijks zorgen wij ervoor dan ruim 5 miljoen klanten toegang hebben tot betrouwbare, betaalbare en duurzame energie. We houden ons bezig met het beheren en aanleggen van elektriciteitskabels en gasleidingen in de regio’s Noord, Oost en West. Misschien zelfs bij jou in de buurt?

Onze bedrijfscultuur

Voor ons zijn drie kernwaarden belangrijk: sensitief, samen en slim. Iedere dag voeren we met passie ons werk uit en zoeken we naar de beste oplossingen om onze dienstverlening te verbeteren. Wil je ook werken in een inspirerende en dynamische omgeving? Samen met hardwerkende collega’s die hart hebben voor energie? Een omgeving met veel aandacht voor persoonlijke ontwikkeling? Dan kan je bij Alliander zeker je energie kwijt.

Wat kun jij doen?

Bij Alliander kan je werken aan diverse vraagstukken: Hoe stuur je een team gas of elektramonteurs aan dat door de hele regio werkt? Hoe koppel je sensoren aan een bestaand elektriciteitsnet? Welke keuzes moeten we maken voor het energienetwerk in 2035? Hoe voorspel je de opwek van zon- en windenergie met big data? Omdat het energielandschap volop in ontwikkeling is, zijn de mogelijkheden eindeloos.

Het Alliander traineeship

We geloven bij Alliander in de kracht van diverse achtergronden en ervaringen. Drive en nieuwsgierigheid om een de maatschappij te verduurzamen zijn bij ons minstens zo belangrijk als een goed cv. Binnen het Alliander traineeship kennen we 4 richtingen op het gebied van Management, Techniek, IT en Finance. Als trainee krijg je alle ruimte om zelf invulling te geven aan projecten die je gedurende 1,5 tot 2 jaar binnen Alliander gaat uitvoeren. Daarnaast volg je samen met je collega-trainees een intensief persoonlijk ontwikkeltraject bij opleidingsinstituut de Baak. Zo groei je als persoon én ontwikkel jij je razendsnel tot professional.

Cijfers en feiten

  • Locatie hoofdkantoor Arnhem\
  • Jaar van oprichting 2009\
  • Vestigingen 13 Nederland, 1 Duitsland\
  • Aantal medewerkers 7.100\
  • Gemiddelde leeftijd 40 jaar\
  • Man/Vrouw verhouding 75% mannen, 25% vrouwen\
  • Aantal stageplaatsen academici 100 per jaar\

Meer weten?

Als jij wilt investeren in een mooie toekomst, investeren wij graag in jou! Ontdek jouw uitdaging op werkenbijalliander.com/traineeships

Contactgegevens

Annalyn Brugman starter@alliander.com Utrechtseweg 68, Arnhem Telefoon 06-25064646