Welkom terug!

2020-09-06

De vakantie zit er op en de (online) colleges zijn weer begonnen. Dit geeft ons bij Sticky weer de kans om jullie te verwelkomen. Er zijn echter nog wel restricties in plaats om iedereen veilig te houden. Om zoveel mensen als mogelijk te verwelkomen is de kamer opnieuw ingericht. Hierdoor is er ruimte gecreeerd voor mensen om te zitten en kort aanwezig te zijn voor het halen van eten en drinken.

Op het moment mogen er 4 mensen aanwezig in de kamer. Hierdoor kan je makkelijk wat kopen uit de Mongoose of gratis koffie, thee of koekjes krijgen. Er is ook ontsmettingsmiddel aanwezig voor als je je handen wil schoonmaken. Verder zijn er ook een paar regels nu voor in de kamer. Op deze manier kunnen wij iedereen verwelkomen bij Sticky.

Regels

Volg de looproutes In de kamer is er een simpele looproute aangelegd. Als je bij ons langs komt vragen wij je vriendelijk deze te volgen. Deze route loopt niet door de keuken heen. De desbetreffende bestuurder die kamerdienst heeft mag hier nu alleen zijn. Als je iets wil maken in oven of wil je een kop koffie? Vraag het aan ons!

Houdt 1.5m afstand Het is de standaard regel en het is ook belangrijk dat iedereen deze ook in de kamer aanhoudt. Er is genoeg ruimte om te staan en gaan, dus sta niet te dicht op elkaar. Als iedereen dit doet kunnen we de kamer langs openhouden voor iedereen.

Blijf niet te lang in de kamer Geef je medestudent ook de tijd om even wat te halen in de Mongoose of kort een praatje te maken met iemand anders. Je mag natuurlijk even blijven zitten, maar zorg ervoor dat je niemand ophoudt.