Betabit

Samen bijzonder maken

Al 19 jaar maken wij software gedreven organisaties competitiever door de beste bedrijfskritische software te ontwikkelen. Wij zijn het eerste softwareontwikkelbedrijf in Nederland met een volledige toewijding aan de Microsoft Azure Cloud. Inmiddels hebben we al ruim 10 jaar Azure ervaring. Dit maakt ons marktleider in ons veld. High-end Azure diensten worden bij ons gecombineerd met jaren DevOps ervaring.

Elk jaar opnieuw willen wij alles uit onze talenten halen om de beste systemen te realiseren. Ben jij je eerste stappen in het bedrijfsleven aan het zetten? Of ga jij afstuderen? Wil je Azure-developer worden? Wij vertrouwen erop dat we jou met het Azure Talent programma de kennis bieden die jij nodig hebt.

Onze medewerkers maken Betabit bijzonder. Daarom investeren we in onze mensen. We doen dit vanaf het moment dat een starter bij Betabit aan zijn carrière begint. Het Azure Talent Programma is er dan ook voor afstudeerders, net afgestudeerden en in bijzondere gevallen ook voor omscholers.

Lijkt het jou ook leuk om bij ons af te studeren? Ben je een gedreven student die bij een hardwerkende, informele en gezellige organisatie wilt afstuderen? Vind je het daarnaast leuk om jouw kennis te vergroten door de mogelijkheid te hebben om deel te nemen aan onze kennissessies? Neem dan contact op met onze afdeling recruitment voor een kennismakingsgesprek (recruitment@betabit.nl). Mocht je nog vragen hebben, dan kun je hier natuurlijk ook terecht.