Start van het nieuwe jaar

Lieve eerstejaars, ouderejaars en wie dit dan ook mag lezen,

Over een kleine twee weken is het zover; het collegejaar begint weer! Voor sommigen een moment waar ze tegenop keken omdat ze er weer hard tegenaan moeten en voor anderen (hopelijk de meeste Sticky leden) een moment waarop ze hun vrienden weer zullen zien en hier en daar weer eens een borrel mee kunnen pakken. En niet te vergeten, voor de eerstejaars natuurlijk een nieuw hoofdstuk in hun leven (lekker cliché, we know, maar zeker wel waar)!

In eerste paar weken is voor iedereen wat te doen. De eerstejaars hebben natuurlijk de introductieweken, vol met activiteiten, lezingen en borrels, waar ze onze geweldige vereniging leren kennen (schrijf je vooral alvast in op intro.svsticky.nl). De ouderejaars beginnen rustig maar zijn vervolgens natuurlijk van harte uitgenodigd op de borrels en de NOVA activiteiten.
Waar jullie heerlijk op vakantie waren en ofwel met je reet op een bedje aan het zwembad lagen, ofwel op een camping in een tent aan het vertoeven waren, hebben het huidig bestuur, kandidaat bestuur, de NOVA en de Introductiecommissie niet stil gezeten en kunnen ze niet wachten om het nieuwe jaar in te gaan en iedereen weer van een mooie start van het jaar te voorzien.
We hopen jullie dan ook allemaal snel weer te zien in de gezelligheidskamer in het BBG (nu nummer 2.81, we zijn eindelijk verhuisd!)

Tot dan,

Groetjes van het aankomend bestuur