Inhousedag UX en Productsoftware bij AFAS

Inclusief vervoer heen en terug! (meer info onderaan)
Schrijf je in via www.afas.events/inhousedag

Hoe automatiseer je met productsoftware de bedrijfsprocessen van meer dan 10.000 klanten en 1,3 miljoen gebruikers? Ga mee naar de inhousedag bij AFAS en beleef hoe hun ERP-software bijdraagt aan het succes van werkend Nederland.

Programma:
13.00 uur: Ontvangst
13:30 uur: Bas van der Veldt over User Experience
Kijk eens om je heen en besef je dat alles om je heen ooit door iemand ontworpen is. Zo zie je maar; er zijn voldoende voorbeelden te vinden van ontwerpen waar we veel van kunnen leren. Bas neemt je aan de hand van de vele voorbeelden die hij in de loop van de tijd tegen gekomen is mee in zijn visie op goed ontworpen interfaces.
14:30 uur: Rondleiding & pauze
15:30 uur: Gerard Nijboer over Productsoftware
Met ERP-software raak je de vitale organen van een organisatie en kan je dus echt impact maken. Maar hoe maak je één softwareproduct voor meer dan 10.000 klanten en 1,2 miljoen gebruikers? Hoe zorg je er voor dat je de juiste impact maakt en met dezelfde broncode zowel een hogeschool als ziekenhuis kunt automatiseren? Gerard neemt je mee in zijn rol als productmanager bij AFAS en hoe hij samen met verschillende stakeholders bouwt aan onze geïntegreerde productsoftware.
16:45 uur: Borrel

Informatie betreft het vervoer:
De bussen vertrekken op maandag 22 januari om 12:30 uur vanaf de parkeerplaats achter het Buys Ballot Gebouw, adres Princetonplein 5, 3584 CC Utrecht. De eerste presentatie start om 13:30 uur in het theater, adres Philipsstraat 9, 3833 LC Leusden. De bussen rijden na afloop van de inhousedag ook weer terug naar de Uithof.